I lördags var jag och åt vegetarisk buffe hos Seyhmus på söder. Det var jättegott. Vegetarisk mat gör sig verkligen som buffe och vem har sagt att man behöver kött när grönsaker är så gott. Godast, om det nu är möjligt att välja ut något godast, var falafeln.
Och eftersom jag tyvärr inte har vägarna förbi Seyhmus allt för ofta så skulle jag vilja prova att göra egen falafel.
Om Du har ett bra recept att dela med dig av så blir jag jätteglad.
Tyskland: lite mera Düsseldorf
3 dagar sedan
2 kommentarer:
Rent spontant - borde det inte vara att mosa ihop kikärtor med massor av kryddor, panera och steka (eller fritera) dem? Typ att göra pannbiff, fast istället för köttfärsen använder man kikärtsfärs?
/Emma
Rent spontant skulle jag nog tro att det är precis så man gör. Men vilka kryddor? och i vilka mängder?
Jag ska googla och se vad jag kan hitta.
Skicka en kommentar