Ja idag åt vi i alla fall Cannelloni och bilden blev tyvärr inte fantastisk men jag vågar visa den ändå.

Cannelloni med parmaskinka, zucchini och mozzarella
ca 400 g färska lasagneplattor
1 liten zucchini
2 paket mozzarella
100 -150 g parmaskinka
ca 10 soltorkade tomater
tomatsås:
1 liten gul lök
1 kycklingbuljongtärning
ev 1 dl vatten
1 burk krossade tomater
peppar
1/2 msk torkad basilika
2 tsk torkad timjan
1 pressad vitlöksklyfta
Börja med tomatsåsen. Skala och hacka löken. Fräs den i olivolja (eller vad du nu vill steka i).
Häll på de krossade tomaterna och ev vatten. Smula ner buljongtärningen och rör om. Häll i kryddor och pressad vitlök och låt stå och puttra medan du gör i ordning Cannellonin.
Skär zucchinin i tunna skivor (så tunna att de blir böjliga när de stekts). Stek dem i olivolja. Salta lätt. Klipp de soltorkade tomaterna i små remsor eller bitar. Skär mozzarellan i skivor.
Tag en lasagneplatta. Fyll den med parmaskinka, mozzarella, soltorkad tomat och zucchini. Rulla ihop och skär varje rulle i tre. Ställ dem med topparna uppåt i en ungnsform.
När formen är full, häll över tomatsåsen och ev ost.
Laga i ugnen i 200 grader i ca 20 min.