onsdag 14 januari 2009

Tacofisk

Tacofisk är superenkelt och en fiskrätt som även uppskattas av barnen :-)

Tacofisk

1 paket fryst vit fisk tex torsk, sej, eller hoki.
1/2 -1 tsk salt
1 krm peppar
1/2 burk tacosås
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 dl riven ost
några nävar tacochips

Tina fisken. Lägg i en ungnsform och salta och peppra.
Blanda tacosås, grädde och mjölk i en bunke. Blanda även ner hälften av osten och häll smeten över fisken. Smula sönder några nävar tacochips och strö över fisken. Strö resten av osten överst.
Grädda i ca 25 min i 200 grader.

Servera ris, tacochips och tacosås till.

2 kommentarer:

Knitting Emma sa...

Detta recept måste jag testa på mina matvägrar-barn (så snart vinterns sjukdomsgissel har släppt här hemma förstås, nu dricker vi coca cola och nyponsoppa...)

AnKa sa...

Usch vad trist med magsjuka. Hoppas att ni snart blir bättre.