Tacofisk är superenkelt och en fiskrätt som även uppskattas av barnen :-)
Tacofisk
1 paket fryst vit fisk tex torsk, sej, eller hoki.
1/2 -1 tsk salt
1 krm peppar
1/2 burk tacosås
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 dl riven ost
några nävar tacochips
Tina fisken. Lägg i en ungnsform och salta och peppra.
Blanda tacosås, grädde och mjölk i en bunke. Blanda även ner hälften av osten och häll smeten över fisken. Smula sönder några nävar tacochips och strö över fisken. Strö resten av osten överst.
Grädda i ca 25 min i 200 grader.
Servera ris, tacochips och tacosås till.
Tyskland: lite mera Düsseldorf
1 dag sedan
2 kommentarer:
Detta recept måste jag testa på mina matvägrar-barn (så snart vinterns sjukdomsgissel har släppt här hemma förstås, nu dricker vi coca cola och nyponsoppa...)
Usch vad trist med magsjuka. Hoppas att ni snart blir bättre.
Skicka en kommentar