Fisk är verkligen bra vardagsmat. Det är gott, nyttigt och kan vara riktigt snabblagat. Den här ungsfisken kräver ett minimum av insatser men blir supergott. Cous-cous eller bulgur är gott till men jag hade vildris hemma så jag tog det idag och kokade med buljong. Det uppskattades av familjen.
Ungsfisk med gremolata 4 port
400 g vit fisk
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
ca 300 g färdig tomatsås
gremolata:
1 knippe bladpersilja
2 citroner
1 vitlöksklyfta
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Lägg fisken i en unsform. Salta och peppra. Häll över tomatspsåsen och laga i ugnen ca 25 min.
3. Hacka persiljan till gremolatan. Finriv det gula från skalet av en citron. Skala och hacka vitlöken. Blanda allt och strö över fisken innan servering. Servera med citronklyftor.
Tyskland: lite mera Düsseldorf
4 dagar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar